Denna sida använder sig utav cookies. Läs mer här >

Okej!


Gängtätning i ramar för affischer

En affisch som sitter i en ram vid en motorväg kommer att förbli fin om ramen den sitter i håller hög kvalitet. Då ramar som ska sitta utomhus och på offentliga platser ofta har flera delar som skruvas ihop så behöver de smarta lösningar för skruvar. Skruvar som inte tätas på något sätt med gängtätning kan lossna. Det här kan ske på grund av naturlig påverkan men också på grund av vandalism.

Gängtätning för att säkra affischen

Det finns affischer som är stöldbegärliga. När en kampanj är intressant och har fina bilder så finns det de som vill ta dessa med sig hem. Det är också därför som reklamramar som ska användas utomhus byggs med tanke på att det inte ska vara så lätt att komma åt bilden. Det finns ett lås som bara de som monterar bilderna kommer åt. Dessutom så kommer ramen att ha skruvar som sitter som de ska med gängtätning.

Även om någon kommer med en skruvmejsel och försöker få loss ramen så blir det mycket svårt. Gänglåsning behöver inte vara permanent för att vara svår att få loss. Faktum är att det krävs särskilda verktyg för att få ut skruven. Då det blir för svårt att skruva upp för hand så ger sig tjuven och affischen får sitta kvar där den är!

Ramen klarar vatten och vibrationer

Men det är inte bara folk som vill ta reklamen med sig hem som blir ett hot mot affischerna. Då en ram står vid en väg så utsätts den ju hela tiden för vibrationer. Dessa vibrationer kan få skruvelement att lossna. Men det gör de alltså inte då gängtätningen ser till att skruvarna inte kan röra på sig.

Samtidigt så kommer gängtätning se till att skruvelementen inte förstörs av vatten. Det regnar på ramen men det gör inget. Affischen förblir fin i ramen och skruvarna kommer inte att rosta. De skyddas nämligen mot rost av samma medel som ser till att de inte rör på sig av vibrationer.

Gänglås för hemmaramar

Det går förstås också att säkra hemmaramar på samma vis. Man kan köpa gängtätning som är till för hemmabruk och se till att täta skruvarna. Då kommer de inte att lossna bara för att folk ideligen plockar upp ramarna för att se närmre på bilder.

På samma sätt så går det att säkra apparater och annat som har små skruvar. Det är ju inte så dumt om det handlar om leksaker som små barn ska hantera. Då kan det verkligen vara skönt att veta att sde inte kommer att få loss skruvarna och komma åt insidan på leksaken.